понеделник, януари 28, 2008

„Спартак“ урежда аржентинеца за месец

Виляр бе на проби във „Вихрен“, но го отпратили
Ясна групата от 24-ма футболисти за пролетния полусезон

В „Спартак“ ще извадят работна виза на аржентинеца Фредерико Виляр за около един месец. Това означава, че ако „гаучото“ бъде одобрен от Атанас Атанасов, ще получи права за първото пролетно гостуване на „Ботев“ на 1 март. В най-лошия случай Виляр ще бъде уреден за домакинството с „Черноморец“ на 8 март.
22-годишният аржентинец е играл в своята страна за отбор от втора дивизия. Бил е за кратко на проби във „Вихрен“, но е отпратен. Неговият мениджър представлява и Пиетробон, който направи фурор в „Пирин“ през есента.
„Срещу „Локо“ Фредерико не бе пълноценен, тъй като дойде късно и не можа да се наспи. Отиграванията му бяха правилни, но реална представа за него ще имам след контролите с „Нафтекс“ и „Аксаково“, коментира за „Народно дело“ Атанас Атанасов.
Известна е вече и групата от 24 футболисти за пролетния полусезон. В нея новите са осем – Радостин Станев, Десислав Русев, Димитър Стефанов, Мартин Димов, Георги Филипов, Стоян Абрашев и дадените под наем Иво Михайлов и Димитър Воденичаров. Деветото попълнение евентуално ще е Виляр.
В началото на полусезона Атанасов няма да може да разчита на оперираните Стоян Абрашев и Марко Савич. Халфът се възстановява в София, а нападателят - в Сърбия.

24-мата за пролетта
Вратари: Радостин Станев, Цветомир Цанков, Георги Арнаудов
Защитници: Станислав Петров, Станислав Жеков, Боян Илиев, Стоян Георгиев, Венцислав Маринов, Димитър Стефанов, Мартин Димов, Фредерико Вилар (не е сигурен)
Халфове: Будимир Джукич, Кунчо Кунчев, Велимир Иванович, Иван Найденов, Бойко Величков, Васил Боев, Георги Филипов, Стоян Абрашев
Нападатели: Десислав Русев, Владислав Мирчев, Иво Михайлов, Димитър Воденичаров, Марко Савич

--- narodnodelo.bg


Бомбата подписва във вторник
Защитникът Димитър Стефанов ще подпише договор със „Спартак“ във вторник. Това съобщи за „Народно дело“ Живко Великов. Мениджърът на футболиста Георги Градев пък призна, че търси нов отбор под наем за друг свой клиент – Клемент Иванчев. Халфът дойде при „соколите“ миналото лято от „Левски“, но игра само за юношите старша възраст. Атанасов няма да разчита на него и през пролетта.
Днес „соколите“ подновяват тренировки след двата почивни дни. В 10 часа футболистите ще бягат на пистата около клубния стадион, а следобед ще работят с топка в Албена.

--- nardelo.bg


Радо Станев баща на втора щерка
Вратарят на „Спартак“ Радостин Станев вече си има втора щерка. Неговата съпруга Петя роди в събота в 13,30 часа. Малката, която дойде на белия свят с ръст от 50 см и тегло 3 кг, бе кръстена Виктория. Семейство Станеви имат и по-голяма дъщеря – 6-годишната Рая. Щастливият татко започна да черпи близки и приятели още в събота следобед. Днес ще даде коктейл за съотборниците си в съблекалнята.

--- nardelo.bg

Няма коментари: