понеделник, декември 01, 2008

Литекс - Спартак (Вн) 2:1

Литекс: Голубович, Барт, Венков, Занев (87 Николов), Манолев, Берберович, Сандриньо, Ив. Попов, Бибишков, Цветанов (76 Дуду), Дубала (46 Ангелов)
Спартак: Цанков, Ст. Георгиев, Моралес, В. Маринов, Юри Иванов, Малинди, Боев (77 Байрактаров), М. Димов, А. Костадинов (89 Ст. Петров), Иванович, Аврионов
Голмайстори: Е. Ангелов (59), Бибишков (84); Ст. Петров (90)
Жълти картони: Занев, Манолев, Ив. Попов; Димов
Съдия: Асен Николов
Стадион "Ловеч" - 200 зрители


- Мирчев: Опитахме да сме равностойни, благодаря на момчетата за добрата игра

Старши треньорът на Спартак Георги Мирчев изказа задоволството си от играта на своя тим, въпреки загубата от Литекс. "В сравнение с предния ни мач, стояхме много по-добре. Благодарих на момчетата за начина, по който се държаха на терена. Опитахме се да бъдем равностойни на Литекс. Не ни достигна малко смелост и самочувствие. Можеше да е и по-добър резултата. Радостен съм, че за краткото време, в което съм тук, се вижда някаква положителна промяна. Вижда се, че влизаме в правилната пътека. Имаме много къса резервна скамейка и затова не се представяме добре. За да останем в групата, трябва да побеждаваме", коментира за "Позвънете Новини" Мирчев.
Бразилският халф на "соколите" Даниел Моралес също изказа задоволство си от показаната от варненци игра. "Стана добър мач. Стояхме прилично на терена, но класата на Литекс си каза думата. Наистина загубихме, но се представихме по-добре в сравнение с други срещи. Надявам се, че с няколко нови попълнения ще сме по-добри напролет", заяви Моралес.

--- ole-bg.com

Няма коментари: