понеделник, май 18, 2009

17.05.2009
Левски Сф - Спартак - 5:0

- голмайстори: 1:0 Дарко Тасевски 1, 2:0 Давид Бистрон 24, 3:0 Иван Цачев 70, 4:0 Иван Цачев 85, 5:0 Иван Цачев 87
- стадион: "Георги Аспарухов" зрители: 9000
- главен съдия: Александър Костадинов
- жълти картони:
за Левски: Рашид Тиберканин
за Спартак: Стоян Георгиев, Владислав Мирчев

-състави:
Левски: Митрев, Миланов, Рабех, Тиберканин (65-Цачев), Сърмов (72-Балтанов), Христов, Зе Соарес, Тасевски, Бистрон, Вагнер, Гаджев (77-Мирослав Иванов)

Спартак: Цанков, Дончев, Юри Иванов, Моралес, Георгиев, Петров (80-Костадинов), Стойков, Миранда (72-Малинди), Найденов, Сакалиев, Мирчев (46-Орлинов)

--- sportni.bg



Няма дух, няма и мотивация

"Тежко е. Отобрът нямаше нито дух, нито мотивация. Играчите са в деперсия. Не можах да ги вдигна, а противникът е отбор, който се стреми да спечели шампионската титла", обобщи след загубата от Левски наставникът на Спартак Варна Васил Трънков.

"Треньорите можем да отидем в "А", "Б", "В", "Г", "Д" или "Е" група. Всичко е взъможно. Малко трудно ще бъде да оцелеем в елита, но ще се постарем. Сложен е проблемът на Спартак", заключи специалистът.

"Напълно заслужена победа на Левски. Подходихме сериозно, но ясно не ни достигат самочувствие и сили. След 0:2 мачът почти свърши. Опитахме се да направим нещо, но не се получи", каза от своя помощник-треньорът на варненци Анатоли Кирилов.

"Докато имаме шанс, ще се борим да останем. Сега ни предстои дерби срещу Черно море, в което ще хвърлим всичко", обеща той.

Няма коментари: