четвъртък, март 25, 2010

Спартак – Несебър 0:0

Спартак (1-4-2-3-1): Банков – Луго, Венков, Дончев, Михалев – Боев, Бояджиев, Илчев (88-Бомбов), Драголов (73-Недев), Костадинов – Генчев (64-Мартинов)
Несебър: Симеонов, Б.Иванов, Колев, Костов, Макенджиев, Марков (73-З.Иванов), Стефанов, Вели (46-Ценов), Пенев, Стойков, Т. Христов (46-В.Христов)
Треньор: Георги Василев
Съдия: Николай Йорданов
Жълти картони: Боев (Сп)/Стефанов (Нес)
Стадион „Спартак“, 300 зрители

Отборът на „Спартак“ игра добре, но завърши 0:0 с „Несебър“ у дома и продължава да е без вкаран гол напролет. С равния „соколите“ направиха услуга на „Калиакра“ и му разчистиха пътя към „А“ група.
През първото полувреме вратарят Николай Банков отрази сериозен шут от 7 метра на Мартин Стефанов, а Георги Костадинов опита два удара към вратата на гостите, но без успех. В 58-ата мин гол на Калоян Генчев бе отменен със спорна засада. В 79-ата мин отново Банков не позволи на Стефанов да го преодолее и изби шута му с глава в корнер. Две мин по-късно Спартак изтърва най-чистото си положение, когато Иван Мартинов бе изведен от Костадинов сам срещу вратаря. Нападателят стреля, Симеонов отби, а след добавката на Мартинов топката срещна напречната гредата.

--- narodnodelo.bg


Попов: Изпуснахме ги

Наставникът на „Спартак“ Тодор Попов похвали игровото поведение на отбора. „Доволен съм от желанието за игра и себераздаването на всички. „Несебър“ е с претенции, а ние не, но ги изпуснахме. Не мога обаче да кажа на играч с опит като Мартинов как да вкара гол. Важното е, че подобряваме играта си. Очаквам да вкарваме в другите срещи и да вземаме повече точки“, заяви за „Народно дело“ Попов.

--- narodnodelo.bg


Георги Василев: Домакините бяха добре организирани

Наставникът на „Несебър” Георги Василев не бе много доволен от представянето на своите срещу „Спартак” (Варна). „Някак си се отнесохме спокойно към мача. Не знам поради каква причина. Може би си мислехме, че лесно ще вземем трите точки във Варна. Не играеш ли обаче на 100%, леко никъде няма да спечелиш. Съперникът се бе организирал много добре и затваряше празните пространства. Като цяло смятам, че равенството е заслужен резултат. В „Б” група трудно се играе. От сега нататък трябва да даваме всичко от себе си, ако искаме да изпълним целите, поставени от ръководството”, коментира Гочето.
„Желанието на шефовете е да спечелим промоция за елитната група. В първите няколко пролетни кръга обаче не се представяме така, както искам. Имаме още доста работа, преди да изградим боеспособен състав, достоен да играе в „А” група. „Дунав” и „Калиакра” ще ни бъдат най-големите съперници”, допълни наставникът на „Несебър”.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: