неделя, ноември 15, 2015

Спартак Варна с победа в Суворово

"Соколите" биха Бозвелийско с 4:0

Отборът на Спартак Варна победи Бозвелийско в мач от 10-ия кръг на първенството в "А" окръжна група, игран в Суворово. Пред погеда на стотина свои привърженици "соколите" разгромиха съперника с 4:0.
Спартаклии откриха резултата още в 4-ата минута. Иван Добрев от корнер завъртя топката и с помоща на вятъра тя се заби в далечния ъгъл на вратата. Попадението даде импулс на играта на варненци и те успяха да сътворят няколко доста добри положения. Десо Дяков отигра ефектно топката със странична ножица, но не намери целта. Удар с глава на Ники Иванов-Барона пък излезе в аут.
В 55-ата минута "соколите" стигнаха до втори гол, който бе дело на Йордан Пенев. Юношата на Спартак реализира за 2:0 след страхотно изпълнение от фаул. Топката се отби от гредата и влезе в мрежата на Бозвелийско за втори път в мача. Само 4 минути по-късно Ивайло Димитров направи резултата класически. Той завърши с техничен удар прекрасна комбинация - 3:0.
В 73-ата отново Димитров се разписа, този път с глава след пас на Ивайло Георгиев, и направи резултата 4:0.
Съставът на Спартак: Митко Недев, Галин Петков, Иван Иванов, Станислав Йовчев, Йордан Янев, Иван Добрев (57-Димитгър Петев), Никалай Иванов, Йордан Пенев, Мартин Русев (61-Ивайло Георгиев), Ивайло Димитров, Десислав Дяков (69 - Кристиян Славов).

---  varna.utre.bg

Няма коментари: