вторник, септември 27, 2016

Ивайло Русев: От мач на мач ще ставаме по-добри

Когато Русев вкара, “соколите” да печели трите точки

Нападателят на Спартак Варна Ивайло Русев бе с огромна заслуга за втората победа на своя отбор в Североизточна трета лига. Русев вкара два красиви гола за успеха с 3:1 над Локомотив (Русе) на спортен комплекс „Локомотив” във Варна. Любопитно е, че се очертава една тенденция – когато Русев вкара, Спартак да печели трите точки. Така бе и в четвъртия кръг в Суворово, когато Ивайло донесе победата на своите с попадение в последните секунди.
 „За мен няма значение кой бележи, важното е да печелим редовно. До Нова година не трябва да пропускаме отборите от нашата черга и да се представим на ниво и в срещите с Добруджа и Каварна, които разполагат с по-сработени състави”, заяви за „Народно дело Седмицата” Ивайло. Последният призна, че на терена се разбира най-добре с Диян Кателиев, Иван Добрев и Пламен Иванов.
„За всеки нападател е добре, когато зад него са можещи халфове като Диян и Иван, защото знае, че ще получава перспективни пасове. Мисля, че постепенно синхронът между отделните ни звена се подобрява и от мач на мач ще ставаме по-добри”, допълни Русев.
Той смята, че са преодолели трудните моменти на старта в първенството и с огромната подкрепа на публиката им. “Нашите фенове винаги са зад нас и правят така, че във всеки двубой да се чувстваме като у дома си. За мен е привилегия да се раздавам за верните ни привърженици и се надявам, че ще им доставяме много поводи за радост. Нека те знаят, че във всяка тренировка и във всеки мач сме отдадени на една кауза – ФК Спартак да се развива в правилната посока, и скоро да се върне там, където му е мястото – в професионалния футбол”, каза още Ивайло.

--- varnautre.bg

Няма коментари: