неделя, октомври 21, 2018

Суворово - Спартак Варна 1:1

Суворово и Спартак завършиха наравно 1:1 в мач от деветия кръг на Трета лига - Североизточна група. Варненци бяха на крачка от победата, но изпуснаха трите точки в даденото от реферите продължение.
Възпитаниците на Енгибар Енгибаров създадоха доста положения за гол в днешния мач, но през първото полувреме нямаха късмет да ги реализират. 
Така се стигна до 69-ата минута, когато Илиян Неделчев откри резултата. След центриране отляво той бе намерен непокрит около точката на дузпата, овладя коженото кълбо и го вкара в мрежата за 0:1.
В даденото от арбитъра продължение обаче Суворово успя да изравни резултата.
Варненци определено не бяха доволни от съдийството, претендирайки за много грешки в техен ущърб, една от които е била и при попадението на домакините.
Съставът на Спартак: Миро Марков, Александър Йовчев, Боян Илиев, Иван Великов, Стефан Иванов, Тодор Маринчев (60 Милен Николов), Васко Боев, Илиян Неделчев (90 Мартин Костов), Валентин Веселинов, Даниел Димитров (62 Иво Михайлов), Ивайло Русев
--- петел.бг / фото: spartak-varna.net

Мартин Зафиров: Ние ще влезем във Втора лига, но няма да допусна съдиите да се подиграват с името „Спартак”


Спортно-техническият директор на „Спартак” Мартин Зафиров изрази разочарование от съдийството на силистренеца Димитър Желязков на днешния им мач в Суворово, който завърши 1:1. 
Ето какво каза за „Петел” Мартин Зафиров, който изгледа двубоя заедно с Радостин Станев:
„Реферът ни почна още от началото, като до 15-ата минута ни вдигна 3 жълти картона. Техни футболиси също бяха за картони, но им ги спести и им направи само предупреждения. През цялото време даваше всичко спорно за съперника.
Особено грозно бе ръководството на съдията в последните 15 минути. Тогава свиреше всяко докосване или бутане за тях, даваше им фаулове и по този начин не ни позволяваше да изнесем топката и да играем футбол. Техният гол е чист, но отсъжданията преди него на рефера не бяха „чисти”.
Ние ще влезем във Втора лига, но няма да допусна съдиите да се подиграват с името „Спартак”.”
--- petel.bg

Няма коментари: