сряда, юни 04, 2003

ЦСКА прибра двама от Варна

Пламен Крумов и Генко Славов от Спартак започват с червените

Трансферният поток от Спартак (Вн) към ЦСКА продължава да тече с пълна сила. Червените си осигуриха още двама футболисти на варненци, след като през зимата подписаха договор с талантливия халф Мартин Керчев. Новите попълнения са крилото Пламен Крумов и вратарят Генко Славов.
Първият направи невероятен сезон с екипа на Спартак. Той се разписа и в двата мача срещу ЦСКА (3:1 за софиянци на Армията и 1:1 във Варна). В момента Крумов е на кални бани в Поморие. Нападателят дори се оплака, че от Спартак нямат пари да платят лечението му. Крумов изкара цялата 1999 година при армейците. Тогава той не успя да пробие в титулярния тим. Една от причините бе запорът върху картотекиране на нови футболисти, наложен на ЦСКА заради прословутия дълг към Нефтохимик.
Генко Славов пък привлече вниманието на редица елитни клубове със спасяванията си за Спартак срещу Левски при нулевото равенство на Герена.
Тези дни президентът на варненския клуб Николай Ишков е договорил трансферите лично с боса на ЦСКА Васил Божков. Дипломираният актьор търси отчаяно пари, за да измъкне Спартак от финансовата криза.
- 7 dni sport

Няма коментари: