петък, юни 20, 2003

Гласят Диян Дончев за Австрия

Диян Дончев може да бъде продаден в Австрия, научи "Черноморие". Видеокасета с изяви на защитника вече е предоставена на мениджър, който е задвижил трансфера. Както е известно, Дончев игра под наем в "Черно море" напролет, а сега се връща в "Спартак", с който е обвързан до края на годината. Ишков планираше да задържи Дидо през есента, но светкавичната оферта може да промени плановете му.
Междувременно треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов уточни, че никога не е смятал да привлича Валентин Станчев. "Той е доказан футболист, но не ми влиза в плановете. Всеки обаче е свободен да си говори, каквото иска", допълни Младенов. Николай Ишков също остана учуден от спекулациите за афишираното завръщане на нападателя на "Армията". "Никой от ЦСКА не е говорил с мен по този повод. Ако имаше нещо сериозно, щях да го зная досега. При положение, че ЦСКА проявяваше интерес към нашия капитан, едва ли щеше да вземе толкова нови нападатели", каза Ишков.
Разбра се още, че е възможно Пламен Крумов да бъде разменен за трима от "Нафтекс", а в бургаския клуб да се завърне и Милен Георгиев. Последният е любимец на Херо и това е предпоставка за финализиране на сделката.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: