вторник, януари 06, 2004

"Спартак" гони Деян Джурич

Халф от школата на "Славия"
доведе на проби Стефан Грозданов


"Спартак" пуска Деян Джурич в друг клуб срещу минимална трансферна сума. Това обяви за "Черноморие" Николай Ишков. "Джурич има договор за още една година, но не смятам да го задържам. Давам му бележка, стига да получим компенсация за него", уточни Ишков.
Вчера Джурич не се яви на първата тренировка, в която участваха 20 футболисти. Сред тях бяха завърналият се под наем от "Нафтекс" Михаил Лазаров, беглецът Гюрсел Вели, Иван Кирилов и двамата таланти на "Феър плей" Христо Николов и Тодор Радомиров. Заниманието пропуснаха Иво Димов и Стоян Стоянов. Халфът отсъстваше заради семейни проблеми, а вратарят учудващо не се появи, въпреки че се разбра с Ишков да остане напролет. Сърбите Иван Кризманич, Дарко Савич и Саша Антунович почват днес, а таткото Урош Голубович идва на 8 януари. Както е известно, напуснаха Стефан Дончев ("Левски"), Георги Караканов и Иван Вълков ("Марек") и Николай Вълев ("Светкавица"). Братовчедът на Илиан Илиев - Милен Христов, пък е на проби в "Нафтекс".
Заради снега и лошото време Стефан Грозданов не успя да присъства на вчерашната тренировка, но пристигна по-късно във Варна след 10-часов път с личното си БМВ. Дипломираният историк доведе със себе си на проби халф от школата на "Славия".
Днес варненци също тренират от 14,30 часа, а от сряда ще се готвят двуразово. Първата контрола с "Левски" е на 16 януари в Албена.
Илиян Ташев (на заден план) твърдо остава в "Спартак" напролет.

25-ТЕ СПАРТАКОВЦИ ЗА
ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА
Вратари: Георги Арнаудов, Георги Колев, Христо Николов ("Феър плей").
Защитници: Георги Мечечиев, Нено Ненов, Диян Дончев, Златин Михайлов, Иван Кирилов, Хон Жу (Китай).
Халфове: Николай Станчев, Илиян Ташев, Иван Павлов, Милен Христов, Георги Костадинов, Гюрсел Вели, Хун Фо (Китай).
Нападатели: Анастас Петров, Димитър Георгиев, Аспарух Василев, Диян Делев.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: