сряда, януари 14, 2004

Спартак тренира без Петър Колев

Въпреки, че още снощи Петър Колев се очакваше да се присъедини към състава на Спартак Вн, той все още не е сторил това. Футболистът на Локомотив Пд не бе пристигнал за днешната следобедна тренировка на "соколите". Тренировката бе проведена на стадиона в Езерово.

Юношата на ЦСКА Любомир Величков ще играе за "Спартак" (Вн) през пролетният полусезон на футболното ни първенство. Той бе преотстъпен на варненският тим и ще се качи днес заедно с отбора на лагер в х-л "Белвю" край Спортпалас. Проби със "соколите" започна 23-годишният сърбин Борис Лукич. След седмица треньора Стефан Грозданов ще е наясно дали офанзивния халф ще може да помогне на тима за оцеляването в елитната група. В групата Грозданов включи 25 футболисти, а досега тренировки водиха 35. Във Варна остава друг събрин - Марко Палестрич, който дойде на проби преди 10 дни. Треньорът не е доволен от физическата му подготовка, но все още не го е освободил. Палестрич ще тренира заедно с юношите и още 7 футболисти. Защитникът Диян Дончев се стяга за арбитража в БФС, който е в петък и ако разтрогне договора си по вина на клуба вероятно ще премине в "Локомотив" (Сф).
В петък от 14,30 ч. на Албена "соколите" ще играят контрола с вицешампиона "Левски". Ръководството на "сините" обмисляше още един спаринг със "Спартак" - за четвъртък, но впоследствие Георги Василев се отказа от тази идея и ще заложи на двустранна игра.

--- www.dnesplus.com + Varna-sport.com

Няма коментари: