петък, януари 16, 2004

Анастас и Кризманич отказаха на "Нафтекс"

"Спартак" излиза срещу "Левски" в Албена днес
Анастас Петров и Иван Кризманич отказаха да преминат в "Нафтекс". Двамата не са останали доволни от предложените им лични условия и днес ще се явят на арбитраж. Това ще направят още осем футболисти - Георги Мечечиев, Диян Дончев, Нено Ненов, Стоян Стоянов, Саша Антунович, Милен Христов, Аспарух Василев и Иван Кирилов. Последният ще се раздели с клуба по взаимно съгласие.
Вчера в хотел "Белвю" Николай Ишков разговаря с въпросните играчи но не успя да ги убеди да оттеглят молбите си. "Комисията ще решава кой крив и кой прав. Ако ни напуснат титуляри, имаме юноши, ще вземем и други нови попълнения", уточни Ишков. Възможно е той да раздаде пари на някои възлови играчи непосредствено преди арбитража и да ги задържи в отбора. "Ако Ишков изпълни това, което ни обеща и плати, оставаме", заявиха Анастас, Кризманич, Ненов, Мечечиев и Дончев.
Днес от 14,30 часа "Спартак" играе контрола с "Левски" в Албена. В нея треньорът Стефан Грозданов ще използва дошлият на проби сърбин Борис Лукич и даденият под наем от "Локомотив" (Пд) Петър Колев.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: