петък, януари 30, 2004

"Спартак" привлича трима наши футболисти

Варненци тренират в Тополи, ще играят поне една контрола там

"Спартак" ще привлече още трима нови футболисти от България. Става дума за офанзивни играчи, съобщи Николай Ишков. Сигурни попъления засега са Мишо Лазаров, Петър Колев и Ивайло Петев. Според Ишков клубът спира да търси попълнения отвън. С най-големи шансове да подпише договор от четиримата сърби е Марко Палавестрич.
Пропадна вариантът Георги Караканов да лети за Китай и ако днес дупнишкият Бекъм не разтрогне своя договор, остава във варненския клуб. "Отиването в Китай не е концерт по желание. Когато китайците искаха Караканов, той отказа. Сега ще си стои в "Спартак", а "Марек" да ме търсят за бележката", отсече Ишков. Запитан как ще коментира желанието на Иван Петров за публичен диспут между двамата пред медиите и феновете, дипломираният кукловод заяви с усмивка: "Сигурно е станала грешка. Ние не избираме президент, за да има диспут."
Вчера спартаковци тренираха на стадиона в село Тополи, където теренът е добър. Там в събота от 14,30 часа "соколите" играят с "Белослав", а в неделя ще срещнат и "Добруджа", при положение че времето позволява.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: