четвъртък, януари 13, 2005

Спартак в Суворово, ако времето в събота е лошо

Треньорът: Спирам да търся Иво Димов, но вратите за него са винаги отворени

Спартак ще изиграе първата си контролна среща за 2005 г. в Суворово, ако времето е лошо, разкри вчера старши треньорът Румен Димов. Мачът е в събота от 14,30 ч. с Черноморец (Балчик). Ако метеорологичните условия са като в последните няколко дни спарингът ще се състои на клубния стадион. В мача с третодивизионния тим ще се пуснат футболистите, които са на проби и тези, на които се е разчитало по-малко през есенния полусезон. В момента със “соколите” тренират седем нови футболисти - Иван Мартинов, Мартин Ковачев, Мирослав Петров, Здравко Радев и юноши на тима, играли досега в Суворово, Тервел и Балчик. “Синьо-белите” чакат още един бранител и двама полузащитници. За основните играчи първият сериозен тест ще бъде на 19 януари, когато “соколите” играят с Нафтекс в курорта Албена. След тази среща ще стане ясно и бъдещето на защитника Михаил Лазаров. Юношата на Спартак е собственост на “шейховете”, но игра като преотстъпен във Варна през есенния полусезон. Наставникът на бургазлии Огнян Ралев е пожелал Мишо да зап очне с отбора, за да прецени дали ще е нужен на “зелените” за пролетта.
Вчера стана ясно, че въпреки безкрайните уговорки и търсения по телефона, все още не се е осъществила срещата между старши треньора на Спартак Румен Димов и полузащитника Иво Димов. Както е известно, футболистът има договор с клуба, но отказа да играе през есента заради присъствието на тогавашния наставник Петър Курдов. Наскоро пък ексцентричният халф обяви, че ръководството на “соколите” му дължи пари и докато не ги получи няма да се завърне в тима. Това бе опровергано от изпълнителния директор Иван Войчев. “Аз лично спирам да търся контакт с Иво Димов. Това обаче не значи, че съм се отказал от него. Ако той пожелае, вратите в Спартак са широко отворени за него и всички в клуба се надяваме, че той ще се върне и ще ни помогне”, заяви наставникът Румен Димов.
Междувременно, футболисти на клуба се оплакаха, че все още не са им изплатени премиите за победите над Марек и Видима-Раковски, както и заплатите за декември.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: