вторник, януари 18, 2005

Беляков идва в Спартак, чакат халф от Рилецо

Нападателят Димчо Беляков почти сигурно ще заиграе във варненския Спартак, стана ясно вчера. 33-годишният футболист не е желан от новия старши треньор на Литекс Ицках Шум и ловчанлии възнамеряват да се разделят с него. Опитният нападател ще се опита да разтрогне договора си с тима от Града на люляците на предстоящия арбитраж на 20 януари.
Членът на Управителния съвет на “соколите” Бранимир Балачев потвърди, че вече е воден разговор с Беляков. Според непотвърдена информация, вероятност да заиграе при “соколите” има и за друг освободен от Литекс футболист - защитникът Николай Димитров-Джаич. Той обаче може да дойде като преотстъпен.
В същото време стана ясно, че Спартак чака 23-годишния Костадин Стрельов. Полузащитникът е играл за последно в Рилски спортист. Той ще остане на проби в тима докато треньорският щаб си извлече необходимите впечатления за качествата му и прецени дали ще го привлече.
Вчера към тренировките на варненския тим се присъединиха всички футболисти, които не играха в проверката с Черноморец (Балчик) в събота. Напълно оздравяли са Марин Ценов и Боян Илиев, които прекараха настинка. Утре “соколите” ще играят втората си контролна среща от зимната подготовка срещу бургаския Нафтекс.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: