петък, август 18, 2006

Спартак пуска абонаментни карти за ложата на стадиона

Ръководството на ПФК Спартак (Варна) пуска в продажба платени входни карти за официалната трибуна за домакинските мачове. Картата за един полусезон е на цена 250 лева. От пресслужбата на клуба съобщават, че на официалната трибуна ще бъдат допускани членовете на ръководството на гостуващия отбор, техни гости, членове на БФС и ПФЛ, притежателите на специални пропуски и закупилите входни карти.
Билетите за двубоите на Спартак за новото първенство ще струват два лева.

--- ole-bg.com


В Спартак чакат нов автобус до 20 дни

Нов автобус очаква ПФК Спартак (Вн). По всяка вероятност той ще бъде осигурен от новия акционер на клуба Иван Динев. 31-годишният столичен бизнесмен ще избира возилото измежду три оферти. Очаква се рейсът да пристигне в морската столица до 20 дни.

Динев бе представен официално на футболистите преди два дни, а в понеделник се очаква и на теория да придобие 34 процента от акциите на варненския клуб. Бизнесменът веднага е започнал да отпуска средства за попълване на екипировката и други важни за отбора неща, като е обещал, че ще даде премиите на футболистите при евентуална победа над Рилски спортист в неделя, веднага след мача. Той е уверил футболистите, че трябва да мислят единствено за изявите си в мача и за спечелването на трите точки.
Изпълнителният директор на "соколите" Пламен Михов изрази задоволството си от привличането на Динев в клуба. "Млад и амбициозен човек. От първите му деяния още си личи, че ще помага много на клуба и работи със замах. Освен това е много важно, че футболът не му е чужд. Привърженик е на играта и я разбира", коментира Михов.
Очакваното представяне на Иван Динев пред медиите утре няма да се състои. Причината е, че столичанинът е извън Варна по бизнес дела. Той обаче ще бъде представен с визитка от Руси Динков

--- ole-bg.com


Руси Динков:

"Новият акционер Иван Динов има участие в 15 фирми. В Америка извършва транспорт с 60 тира. Има участие в Български инвестиционен фонд. Във Варна върти
агенция за недвижими имоти. В "Спартак" ще се плаща всяка седмица. Клубът тръгва с ритъм, който не е бил никога досега. Иван Динов е 31-годишен, завършил е мениджмънт в САЩ. И сега учи нещо. Той постоянно учи, иначе как ще е милионер. Динов ще вземе 35 процента от акциите, но дяла на Митко Събев. Иван Славков ще остане мажоритарен собственик с 65 процента. Трансферният пазар за вътрешното първенство е отворен до 31 август. Ако треньорът Миронов иска нови футболисти и ги намери ще ги вземем.

--- varna-sport.com



Генко Славов: Нямаме друга алтернатива, освен да бием

Вратарят на Спартак Генко Славов заяви, че неговият тим на всяка цена трябва да победи Рилски спортист в неделя. "Нямаме друга алтернатива освен да победим. Не познавам отбора на Рилски спортист, но вярвам, че треньорите ще ни запознаят с качествата на съперника. Със сигурност няма да е лесно, но на нас тези три точки са ни крайно нужни и трябва да ги вземем. Още повече, че трябва да убедим новия спонсор, че не си губи времето, хващайки се с нас", коментира вратарят на варненци Генко Славов. Той бе най-добрият в състава на "соколите" в първите две срещи от началото на първенството - с Литекс (0:1) и Левски (0:3).

--- ole-bg.com

2 коментара:

Анонимен каза...

ИВАН ДИНЕВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МОШЕНИК.ОБРА ПАРИТЕ НА ТОЗ И ОНЗИ И СЕГА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК.ЩЕ ИЗИГРАЕ И СПАРТАК.ЩЕ СИ ВЗЕМЕ КАКВОТО МОЖЕ И ЩЕ ДУХНЕ.ТАКА ИЗИГРА BRS,МАРГЕНИТЕ И МНОГО ДРУГИ

Анонимен каза...

АНОНИМЕН Е ПРАВ.....НАЙ ГОЛЕМИЯ ИЗМЕКЯР И БОКЛУК КОЙТО КРАДЕ ПАРИ ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА И НАКРАЯ......ЗНАМ ТОЛКОВА МНОГО ЗА ТАЯ ЛИЧНОСТ ЧЕ АКО СИ ОТВОРЯ УСТАТА НЕ МУ ЗАВИЖДАМ ....