сряда, януари 17, 2007

Спартак подписа с Кунчо Кунчев и Марко Илич

Александър Дечев, в-к Позвънете Новини
Спартак (Вн) привлече сръбския футболист Марко Илич. Днес той се появи на стадиона и проведе преговорите за личните си условия с изпълнителния директор Живко Великов. Двамата са се разбрали за договор за година и половина и от утре лявото крило ще започне пълноценни тренировки със "соколите". Илич е добре познат на варненските футболни привърженици. През 2004 г. той бе привлечен от другия тим от морската столица - Черно море, където игра в продължение на година и половина. В началото на 2006 г. той се раздели с "моряците" и подсили Локомотив (Пловдив). След половин сезон при "железничарите" техничарят премина в другия тим от града под тепетата - Ботев, където обаче не можа да се наложи и се раздели с клуба. Така той идва в Спартак като свободен агент. По време на престоя си във Варна Марко се запозна с бъдещата си съпруга, с която сключи брак през лятото.
Изпълнителният директор Живко Великов разкри за "Позвънете Новини", че до края на седмицата се очаква пристигането на трима или четирима сръбски футболисти. Освен тях няма да се взимат други чуждестранни играчи, тъй като бройката от петима иностранци ще бъде запълнена. По всяка вероятност няма да дойдат и други български футболисти. Великов призна, че клубът е постигнал договореност с някои състезатели, които ще дойдат в Спартак след изтичането на договорите им.
Кунчо Кунчев също подписа с клуба за година и половина тази вечер. Полузащитникът, който изкара година и половина в Черно море, не е играл в последните шест месеца. Утре "соколите" ще направят двустранна игра. След нея е много вероятно групата на отбора да бъде редуцирана от старши треньора Мирослав Миронов. Двустранната игра ще се проведе на стадиона в Оброчище, където футболистите на Спартак тренират от няколко дни.

--- ole-bg.com

Няма коментари: