петък, януари 19, 2007

"Соколите" чакат известен сръбски играч

Поредният сръбски футболист ще се присъедини към подготовката на Спартак (Вн) утре (петък), разкри изпълнителния директор на клуба Живко Великов. "Става дума за известно име. Въпросният футболист е играл в българското първенство и е добре познат на българските фенове. Засега не искам да казвам повече подробности, нека първо да дойде и тогава ще говорим", заяви Великов. Въпросният футболист най-вероятно ще подпише договор без да преминава пробен период.
Той добави, че в понеделник се очакват още двама играчи от западната ни съседка. Те обаче ще бъдат изпробвани от старши треньора Мирослав Миронов в контролните срещи през този месец. Със "соколите" вече подписа един сръбски футболист Марко Илич. Живко Великов обясни, че няма проблеми около работната виза на състезателя. Илич е в Спартак от няколко дни, а за последно бе в Ботев (Пловдив). Неговият сънародник Владимир Рашич пък се появи в лагера на "соколите" в сряда и днес направи първа тренировка с отбора. Той е на 25 години и е играл досега в ОФК Београд. Рашич ще изкара десетдневни проби на Коритото.
Днес спартаковци отново тренираха на стадиона в Оброчище, а от неделя се качват на латгер в хотел "Термал" на Златни пясъци.

--- ole-bg.com

Няма коментари: