понеделник, януари 22, 2007

Рашич и Радомиров вкарват по два за Спартак в двустранна игра

Сръбският нападател Владимир Рашич отбеляза два гола в двустранната игра, която футболистите на Спартак (Вн) направиха в събота. Мачът завърши 4:1, а две попадения вкара и Тодор Радомиров, едното от които бе изключително красиво. За загубилите точен бе новопривлеченият нападател Росен Каптиев. Владимир Рашич е на проби в отбора. 25-годишният футболист отбеляза едното си попадение с глава, а другото бе добавка. Радомиров пък се разписа във вратата на съперника в рамките на две минути. Старши треньорът на варненци Мирослав Миронов уточни, че Рашич ще остане на проби в тима до края на тази седмица. Той ще бъде изпробван в двете контролни срещи, които тимът играе в сряда и събота.
В двустранната игра участие взеха общо 23-ма футболисти. Тодор Радомиров и Младен Стоев нацелиха по веднъж гредата. Около половин час на терена се подвизаваше и новопривлеченият сърбин Будимир Джукич. Той е изостанал с подготовката и затова Миронов не разчиташе на него през цялата среща. Джукич ще подпише до ден-два договор с варненския тим, който ще е с продължителност година и половина. Спартак чака още двама негови сънародници. Те ще пристигнат в морската столица в четвъртък като единият се брои за сигурно попълнение, а другият ще мине проби. Той е на 19 години, играе на поста нападател, а преди време е носил екипа на Цървена звезда. Ако някой измежду него и Владимир Рашич не бъде одобрен от треньора на Спартак, във Варна ще пристигне бразилски нападател.
Утре в 9,30 часа 26 футболисти заминават на първи лагер в хотел "Термал". За час по-късно е предвидена и тренировката на отбора на един от терените в Оброчище.

--- ole-bg.com

Няма коментари: