сряда, януари 31, 2007

Нигерийски нападател идва в Спартак

27-годишен нигерийски нападател ще се присъедини към варненския Спартак през следващата седмица, съобщиха от пресслужбата на клуба. В момента текат преговори между ръководството на "соколите" и въпросният футболист, които трябва да приключат до няколко дни. Африканският състезател е висок 185 см и ще мине проби в тима. Досега той е играл в родината си и ще опита да си спечели място в Спартак. До един-два дни към тима от морската столица трябва да се присъедини и Велимир Иванович. Сръбският полузащитник получи късно снощи българската си виза и няма да има проблем да пристигне във Варна. През последната си година бившият полузащитник на Славия е играл за Раднички (Крагуевац). Той обаче идва в Спартак като свободен агент. За неговото привличане в морската столица се говори от началото на зимната подготовка.

--- ole-bg.com


"СПАРТАК" пробва играч от шампионата на Финландия

Бившият защитник на финландския "Яро" Ангел Гинев е най-новото име в отбора на "Спартак". Здравенякът е играл още в нашенския "Родопа". Играчът трябва обаче да
хване окото на треньора Мирослав Миронов, за да му бъде предложен договор.
Не е ясно положението с чакания от миналата седмица Велимир Иванович. Бившият нападател на "Славия" трябваше да пристигне на Коритото миналия петък. Голаджията бе сочен като сигурно ново попълнение в ятото на "соколите".
Другата новина от лагера на спартаковци е, че Иво Димов започна тренировки. Тънкият познавач на битиетата на 12-те цезари обаче няма да рита в контролата срещу "Черноморец 919" в Бургас в сряда. Иво ще трябва да наваксва с физическата си форма. През есента той дълго се готви по програма на старшията Мирослав Миронов и записа малко игрови минути, пишев-к "Местен 24 часа" в броя си утре.

--- varna-sport.com

Няма коментари: