сряда, февруари 07, 2007

Мирослав Миронов се отказа от защитника Ангел Гинев

Старши треньорът на Спартак (Варна) Мирослав Миронов се отказа от привличането на защитника Ангел Гинев и днес той бе освободен. Бранителят, който игра за последно във Финландия, не успя да убеди специалиста в двете контролни срещи, в които взе участие.
Изпълнителният директор на "соколите" Живко Великов пък разкри, че други футболисти от досегашния състав няма да бъдат освобождавани. Единствено сръбският защитник Марко Шимич продължава да бъде на проби. В клуба очакват още трима състезатели, които трябва да подпишат договори. Двама от тях са известни - нигерийците Дино Езе и Еманеул Баба. На последния дори днес са пратени пари, за да закупи самолетните билети, с които ще пристигне. Третият чакан футболист също е чужденец, играе на поста централен нападател и според думите на Великов е добре познат на родния футболен запалянко. Изпълнителният директор обаче не пожела да назове името му.
Спартаковци от днес подновиха тренировките в хотел "Термал" на Златни пясъци. Тимът няма да провежда контролни срещи през тази седмица, тъй като бе отказан заплануваният лагер в Сандански и програмата се промени. Варненци ще участват на турнира "Албена-Каварна къп 2007" от 14 до 21 февруари, където са в една група с втородивизионните Калиакра и Шумен, както и с румънския Дунарея. Тази вечер се очакваше потвърждението на състезатаващия се в Североизточната "В" група Девня, който трябва да попълни групата на Локомотив (Пд), Дунав (Русе) и румънския Политехника (Тимишоара).

--- ole-bg.com

Няма коментари: