понеделник, април 02, 2007

Боян Илиев: Ако не бием Ботев, се губи смисълът на точката в София


Боян Илиев, който в последните мачове изведе Спартак (Вн) с капитанската лента, изрази задоволството си от спечелената точка при гостуването на Славия в 20-ия кръг на "А" група. Варненци завършиха 1:1 на стадиона в квартал "Овча купел" като това бе първият мач, който не загубиха като гости през този шампионат.
"Успехът е частичен, но точката ни беше нужна. Отборът играе все по-добре с всеки изминал мач. Надяваме се съвсем скоро да запишем и победа на чужд терен. Успехите у дома пък са задължителни до края на първенството, ако искаме да завършим безпроблемно шампионата. Зависи и другите отбори какво ще правят. Но като цяло не мисля, че ще имаме проблем с оставането в групата. Пак повтарям, че играта ни се подобрява постоянно", заяви за "Позвънете Новини" Боян.
Според него успехът в предстоящия мач с Ботев във Варна е задължителен. "Ако не бием Ботев спечелената точка срещу Славия губи смисъла си. Трябва на всяка цена да зараваме публиката ни с първа пролетна победа у дома", каза Илиев.
Младокът, който е юноша на "соколите" бе категоричен, че спекулациите, че мачът е бил уговорен нямат нищо общо с реалността. "Това е пълен абсурд. Няма нищо такова. Все пак и при 0:0, и при 1:1, двата отбора имаха много положения, които не влязоха. Няма смисъл да се пишат такива глупости", коментира универсалният футболист.
"Дениран Ортега не успя да се разпише, въпреки че имаше две възможности. Вярваме, че ще започне да вкарва в следващите мачове и ще повтори силните си изяви от контролите през зимата", завърши футболистът на варненци.

--- ole-bg.com /Александър Дечев, в-к Позвънете Новини/

Няма коментари: