четвъртък, април 12, 2007

Неделчо Матушев: Отиваме за победа в Стара Загора

Спартак ще играе за победа срещу Берое при гостуването си в Стара Загора. Двубоят е утре от 17 ч. в града под Аязмото. "Отиваме за победа в Стара Загора и се надявам футболистите ми да се раздадат на 100 %. Тимът на Берое показва 2 лица. В мача за Купата срещу ЦСКА демонстрира доброто", заяви наставникът на Спартак (Вн) Неделчо Матушев. Според него сегашният наставник на старозагорци Едуард Ераносян е наложил стила си от Локомотив (Пд). "Това е много важен мач и за Берое и за нас. Играчитe на Ераносян са професионалисти и съм убеден, че ще успеят да се възстановят до мача с нас, въпреки 120-те минути срещу армейците. Срещата е важна както за тях, така и за нас", каза специалистът. Леко може да са уморени, но ние не се уповаваме на това", коментира още той. Според Матушев "Берое" ще се спаси от изпадане в Б група.

--- ole-bg.com


Матушев решил Иво Димов да не е в групата на соколите
Халфът на Спартак Иво Димов отново няма да е в групата на соколите за гостуването на Берое. Техничарят страдаше от разтежение, от което вече е възстановен. "Решението Иво да не е в групата е мое. За това ми плащат и ми гласуват доверие", коментира наставникът на тима Неделчо Матушев.

--- ole-bg.com


Около 200 фена на соколите атакуват Стара Загора
200 ще бъдат феновете на Спартак, които ще подкрепят любимия си тим в мача с Берое тази събота. За пореден път клубното ръководство поема транспортните разходи за верните си привърженици. "Нас може само да ни радва, че има такъв интерес към Спартак, коментира наставникът Неделчо Матушев.

За екскурзията до Стара Загора са осигурени два 50-местни, един 45-местен и нашия стария автобус - 35 места! Тръгването ще стане в събота, в 10 часа, от стадиона. Шофьорите са предупредени да изчакат до 10.30 часа, но Вие не разчитайте на това и моля, бъдете точни!

Няма коментари: