четвъртък, април 05, 2007

Неделчо Матушев : Очаквам победа cрещу Ботев

Старши треньорът на Спартак (Варна) Неделно Матушев заяви, че очаква играчите му да се раздават докрай и да стигнат до пълния успех в утрешния двобой с пловдивския Ботев. Мачът е от 17 ч. на стадион Спартак във Вaрна.
"Радостното при нас е, че нямаме контузени състезатели. Когато отборът върви, не трябва де се правят радикални промени, така че най-вероятно ще излезем със същия състав като на мача със Славия, каза Матушев.

--- ole-bg.com


Матушев: В Ботев могат да заместят Коце Видолов

"Ботев се представя добре в шампионата и има солиден точков актив. Отборът е сплотен. Моите очаквания са винаги Спартак да играе добре, да радваме феновете и да побеждаваме. Тежък мач. Надявам се, че ще победим и да вземем това, което ни се полага в домакински мач. Гледахме им мачовете в дербито на Пловдив и преди това с Литекс. В подготвителния период също ги наблюдавах. Доста от играчите им бяха при мен в юношеската формация. Пловдивчани могат да изненадат всеки съперник. Играта им се върти около Костадин Видолов (б. а. - Видолов пропуска мача със Спартак), но мисля, че младите в отбора с повече хъс и себераздаване могат да го заместят", коментира специалистът. До последно Иво Димов пък ще бъде под въпрос за двубоя. Матушев добави, че Дениран Ортега има далеч по-високи възможности от показаното в мача със Славия. Според него ЦСКА ще победи във "вечното дерби" Левски.

--- ole-bg.com

Няма коментари: