петък, април 27, 2007

Матушев: Вихрен показва две лица през този сезон

Старши треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев очаква труден мач срещу Вихрен в събота. Двата отбора се изправят един срещу друг в среща от 25-ия кръг на "А" група от 17 ч. в морската столица, като "соколите" и в този двубой няма да разчитат на своята вярна публика, поради наказание.
"Очаква ни труден мач. Познавам добре Вихрен. Този тим показва две лица през това първенство. Есента бяха доста силни, но през зимата продадоха най-добрите си играчи и показаха някои колебливи игри. Въпреки това съперникът ни е стойностен отбор и трябва да подходим маквсимално съсредоточено, за да се поздравим с така важните за нас три точки. За съжаление няма да разчитаме на публиката ни, но се надявам да зарадваме феновете", каза Матушев.
Той няма да може да разчита на трима от своите футболисти. "Велимир Иванович започна натоварвания, но няма да е готов за двубоя. Боби Георгиев има болки в ахилеса и също отпада, както и Иван Найденов, който се лекува от доста време. Използвам възможността да поздравя Иво Димов, който днес има рожден ден. Пожелавам му винаги да обича Спартак така, както го е правил и досега", заяви треньорът.
Матушев призна, че отборът му трябав да е по-концентриран както в нападение, така ив защита. "Постоянно работим над това. Трябва да сме по-концентрирани, тъй като напред правим пропуски, а отзад се допускат леки голове", коментира бургаският специалист.
Той завърши с мнението, че изборът на Станимир Стоилов за национален треньор е правилен, но е трябвало да се назначи постоянен специалист.

--- ole-bg.com

Няма коментари: