вторник, май 08, 2007

Боян Илиев: Имаме четири финала до края


Универсалният футболист на Спартак Боян Илиев заяви, че неговият тим трябва да взима максимума докрая на първенството, за да си гарантира оставането в "А" група за следващия сезон. "Соколите" се намират в зоната на изпадащите, като имат равен брой с 13-ия Рилски спортист, а докрая на сезона приемат Родопа и Черно море, и гостуват на Беласица и Локомотив (Пловдив).
"Докрая на първенството ни предстоят четири финала. Трябва да вземем максимума, ако искаме да спасим отбора. Всеки от нас трябва да се хвърли и да даде каквото може в името на отбора и феновете. Напрежението до края ще е огромно. Двата домакински мача са задължителни, но трябва да откраднем и нещо навън. Иначе няма как да стане", заяви за "Позвънете Новини" Боян, който извежда отбора с капитанската лента в мачовете, в които Генко Славов не играе.
Той призна, че в последните мачове Спартак е играл слабо само срещу Вихрен. "В тази среща наистина резултатът бе реален, не трябваше да губим тези точки. Но играхме слабо. Резултатът срещу Марек пък малко лъже, защото играхме добре, отмениха ни гол, вдигнаха ни несъществуващи засади, а и трябваше да изгонят вратаря на домакините", каза Илиев.
Запитан дали не подозира отборите от Югозапада в обединение срещу Спартак, Боян бе кратък: "Може и да има някаква завера, но Спартак не участва в никакви договорки. Гоним си победите в нашите мачове, тъй като сами трябва да си свършим работата".

--- ole-bg.com / Александър Дечев, в-к Позвънете Новини

Няма коментари: