вторник, май 29, 2007

Най-малко двама от Спартак отиват в отбор от столицата

Александър Дечев, в-к Позвънете Новини
Ръководството на Спартак преговаря със софийски отбор за продажбата на четирима футболисти. Това разкри за "Позвънете Новини" изпълнителния директор на варненския клуб Живко Великов. Двама от тях вече на сто процента са договорени. "В София съм и в момента водим преговори. На този етап не искам да разкривам нищо конкретно. Ще кажа само, че от един софийски отбор искат четирима наши футболисти. Двама от тях със сигурност отиват там, а за другите двама преговаряме", обясни Великов.
Той добави, че утре се връща и ще обяви повече подробности около трансферите. Едва след като се уточни кои играчи ще бъдат продадени, ще стане ясно и дали клубът ще се разделя с други състезатели. На този етап от Спартак бяха освободени единствено привлечените през зимната пауза Росен Каптиев и Емануел Баба.
Великов призна още, че информациите в столичната преса, че нападателят на Родопа Десислав Русев е спазарен за Славия, са напълно неверни. "С Десислав Русев сме се разбрали и той ще играе при нас през новото първенство", категоричен бе шефът на "соколите". Русев вече се появи на стадион "Спартак" преди няколко дни. През пролетния полусезон нападателят се лекуваше от хепатит.

--- ole-bg.com

Няма коментари: