събота, февруари 13, 2010

Бой на спаринга с „Нефтохимик“

„Спартак“ (Варна) загуби с 1:4 от „Нефтохимик“ в контролна среща, която се игра на терена на Техническия университет в събота. През първата част край игрището привържениците на двата отбора си спретнаха яко меле. От варненската агитка разкриха, че всичко е започнало заради това, че фен на „шейховете“ е ударил с бутилка ултрас на „соколите“. След боя около 7 - 8 души от 15-членната агитка на бургазлии са получили помощ в спешния център на Окръжна болница, разкриха от щаба на футболния клуб на гостите. Полицията пък задържа един привърженик на „Спартак“ и двама на „Нефтохимик“. Няколко часа след това тримата бяха пуснати от органите на реда.
В самата среща Тодор Попов заложи на по-голяма част от резервите си, тъй като пазеше неколцина титуляри за двубоя с „Монтана“ в неделя. Гостите от Бургас поведоха с 1:0 след попадение на Траю Грозев още в първата минута. През второто полувреме в 60-ата минута Илчо Илчев си отбеляза автогол в опита си да изчисти топката и резултатът стана 0:2. Иван Мартинов намали със страхотно воле в 67-ата, при което топката се удари в горната греда и влезе в мрежата. Енчо Лемперов и Трендафил Момчилов направиха резултата 1:4 с голове в 71-вата и 78-ата минута.

„Спартак“ - „Нефтохимик“ 1:4
„Спартак“: К. Георгиев, Илчев, Луго, Бомбов, Ст. Христов, Пенев, Недев, Костов, Г. Костадинов, Генчев, Кр. Щерев (Филипов, Мартинов, Войчев, П. Драголов, Йовчев)
„Нефтохимик“: Кръстев, Лефтеров, Вълков, Благоев, Фалаков, Щерев, Праматаров, Парушев, Тодоров, Голчев, Грозев (Романов, Джамбазов, Ангелов, М. Христов, Лемперов, Момчилов)
Стадион „ТУ - Варна“ - 100 зрители

Няма коментари: