сряда, февруари 03, 2010

„Спартак“ оформи групата

В „Спартак“ оформиха група от 23-ма футболисти за пролетния полусезон в Източна „В“ група. В нея са 14 юноши на клуба – Станислав Христов, Илчо Илчев, Стефан Дончев, Васил Боев, Георги Костадинов, Георги Бомбов, Генади Луго, Михаел Михалев, Виктор Костов, Йордан Пенев, Калоян Генчев, Иван Мартинов, Кристиян Щерев и Димитър Войчев. Кадри на варненския футбол са също Живко Бояджиев (юноша на „Феър плей“) и Мартин Димов и Кирил Недев („Черно море“). Групата ще бъде допълнена от един вратар на юношите и евентуално от още един-двама нови, ако бъде преценено, че ще свършат работа.
От 23-мата играчи с договори са само Виктор Драголов и Михаел Михалев. Другите ще подпишат и след 20 февруари ще бъдат картотекирани. Проблематичен на този етап е само Калоян Генчев, който не е получил документ от „Искра Стал“, че контрактът му е разтрогнат по взаимно съгласие.

Групата
Вратари: Филип Филипов, Костадин Георгиев
Защитници: Петър Алексиев, Станислав Христов, Латин Венков, Илчо Илчев, Стефан Дончев, Мартин Димов
Халфове: Васил Боев, Живко Бояджиев, Георги Костадинов, Георги Бомбов, Паоло Драголов, Генади Луго, Михаел Михалев, Кирил Недев, Виктор Костов, Йордан Пенев
Нападатели: Виктор Драголов, Калоян Генчев, Иван Мартинов, Кристиян Щерев, Димитър Войчев

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: