понеделник, март 31, 2003

Ишков предлага нов договор на Нанков, иска го за мениджър

Босът на Спартак Николай Ишков предложи нов договор на Анатоли Нанков, който ще го задържи в клуба и след приключване на кариерата му. Настоящият контракт на бившия национал изтича на 30 юни. \"Не искам да се разделям с Анатоли и ще направя всичко възможно да продължим да работим заедно. След като се откаже от футбола, ще му предложа отговорен пост в клуба, но мисля, че още е рано да говорим по този въпрос, защото Нанков не е казал последната си дума като футболист\", уточни Ишков. Вчера той обсъждаше с Нанков в София бъдещите им взаимоотношения.
Най-вероятно след като прекрати състезателната си кариера, Толята ще изпълнява функциите на мениджър или селекционер в Спартак (Вн). Основната му задача ще бъде да съдейства със своя авторитет за привличането на качествени попълнения
във варненския клуб, както и да бъде негово лице. След завръщането си от Китай през декември Нанков намекна, че може да спре с футбола. После прецени да продължи да играе за Спартак (Вн) напролет, а след края на сезона ще вземе окончателно решение.
Спартаковци обявиха, че нямат амбиции за участие на всяка цена в следващото издание на турнира \"Интертото\". \"Ако ни се отдаде обаче подобна възможност, ще я използваме. По този начин футболистите, които са играли по-рядко през сезона, и бъдещите попълнения ще могат да се обиграят най-малко в два европейски мача\", призна Ишков. На събранието на акционерите стана ясно, че счетоводството на ПФК Спартак АД за 2002 г. ще бъде узаконено от реномираната фирма \"Делойт енд Туш\", която е сред най-добрите в света в своя бранш.
--- www.sportbg.com

Няма коментари: