четвъртък, март 20, 2003

За едно ИСТИНСКО дерби !

Апел на фенове на Спартак изпратен и публикуван в
някои варненски медии


Уважаеми привърженици на футбола от Варна!
В предстоящото дерби любимият "Спартак" влиза набрал, "скорост"! Преди началото се обърнахме към ръководителите и футболистите с пожелание да ни радват с хубави игри и победи! Част от нас станаха свидетели на изкривените от злоба и печал реакции на противниковите фенове и деятели!
Молим в момента, когато цялата футболна общественост в страната обсипва с хули и злословия тима и привържениците на "Спартак", направете своя избор: на стадиона! Нека легендарното "Корито" се взриви от мощния рев "Спартак! Оле!" и от неспирните възгласи "Победа! Победа!".
Искаме да помолим ръководствата на двата отбора да оставят този път дербито да се решава само на терена от самите футболисти, а не да се скроява извън терена и да се търгува или спекулира с гордостта и любовта на хилядите верни фенове на двата отбора! Все пак тази велика игра е създадена за наслада и удоволствие на участниците в нея: футболисти и фенове!
Вън "търгашите" от храма!
Искрено се надяваме, че ще бъдем свидетели на истински, борбен и интересен двубой, който все пак се надяваме да завърши и с превъзходен край за "СОКОЛИТЕ"!
Присъединете се към нас!

Спартак Варна Завинаги!

Фенклуб "Соколи"
--- www.spartak-varna.net

Няма коментари: