вторник, август 07, 2007

Спартак картотекира за сезон 2007/2008

Администраторът на клуба Илко Станчев картотекира в Българския футболен съюз 22-ма футболисти.

20 от тях са от основния състав, плюс Николай Филипов и Иво Кирчев, които ще играят като преотстъпени в тима на "Волов" - Шумен.
Проблемни за сега остават двама състезатели.
Сръбският защитник Марко Палавестрич, който все още е в родината си и чака да получи разрешение Д2 за издаване на работна виза.
Другият е нападателят Иван Петков, който не е получил необходимите документи от предишния си клуб "Загорец" - Нова Загора и поради тази причина на този етап старши-треньорът на "соколите" Георги Иванов няма да може да разчита на него в първите кръгове от шампионата.
От клуба чакат и развитието по проблема с Десислав Русев.

--- spartak1918.com


Клемент и Филипов остават в Спартак

Клемент Иванович и Светлин Филипов ще останат в отбора на Спартак (Варна), разкри старши треньорът на тима Георги Иванов-Геша. Както е известно, двамата пристигнаха във Варна един ден преди последната проверка на "соколите" с Добруджа, в която "синьо-белите" победиха с 5:0. "Има доста неща, които трябва да наваксат двамата футболисти. Ще трябва да работим много здраво с тях, за да влязат във форма. Надявам се колкото се може по-бързо да се впишат в отбора и да помогнат. Иначе мога да кажа, че имат добри качества и това е причината да остана във Варна. Дали ще играят, вече си зависи само от тях", заяви Геша.
Варненският специалист добави, че селекцията в тима вече е приключила. "Няма да привличаме повече играчи. Остава една седмица до старта на шампионата и трябва да се съсредоточим точно върху това. Вярвам, че с тези футболисти ще се представим добре", каза Иванов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: