петък, ноември 23, 2007

Чавдар Димов издаде книга за Спартак (Вн)

Верният привърженик на Спартак (Варна) Чавдар Димов събра историята на футболния клуб в книга. Изданието излезе от печат в началото на тази седмица и може да се закупи от канцелариите на стадиона на "соколите", съобщава www.spartak1918.com. По решение на автора творбата ще се продава на символичната цена от 3 лева, като основната цел е тя да бъде достъпна за всички, които желаят да се запознаят с историята на "синьо-белия" варненски футболен клуб.
"Тази книга е посветена на всички привърженици на Спартак. С благодарност на моя баща Димчо Чобанов, който е дългогодишен футболен деятел на клуба", пише в началото на творбата си авторът Чавдар Димов. И продължава: "Тази книга е опит да се разкаже историята на футболен клуб Спартак (Вн). В нея са описани най-значимите факти и събития, както и най-изтъкнатите личности в летоброенето на клуба. Заради своето име и традиции Спартак заслужава неговия летопис да се разпространи и да придобие публична признателност, а всяко ново представяне с подробни допълнения ще се възприема като опит за обогатяване и по-широко популяризиране на историята на този варненски клуб".
Книгата "История на футболен клуб Спартак (Варна)" ще бъде официално представена пред журналисти на редовната седмична пресконференция в петък от 12,30

--- ole-bg.com

Няма коментари: