четвъртък, май 08, 2008

РАДИ: "Ще играем за себе си и феновете! Психологическото предимство е наше"!!!

Старши треньорът на "Спартак" Ради Здравков смята, че психологическото предимство е на страната на неговия отбор, защото е постигнал целта си - оставане в "А" ПФГ. "Ще играем за себе си и феновете. Няма да пазим персонално най-добрия футболист на "Черно море" - Александър Александров (Кривия). На съперника му трябват точки, на нас добър футбол и резултат.
За "Спартак" няма да играят централният защитник Станислав Жеков, нападателят Марко Савич и наказаният Велимир Иванович.

--- varna-sport.com


Ради дебютира в дербито

Дебют като треньор в дербито на Варна ще запише Ради Здравков. Той е водил и двата отбора, като в момента това е четвъртият му период в „Спартак“. Преди това Ради е бил начело на „соколите“ два пъти в елита - 1998/1999 и пролет 2004, и веднъж в „Б“ група - 2005/2006. През сезон 1999/2000 специалистът връща „Черно море“ при майсторите след 6-годишно отсъствие.
За първи път в битката за града могат да участват също Мартин Димов („Спартак“) и Тигран Гарабахтсян, Тодор Колев и Кристиян Спречакович. От действащите футболисти на отборите единствено Кунчо Кунчев и Михаил Лазаров са играли и за двата тима в този мач.

--- nardelo.bg

Няма коментари: