четвъртък, юли 24, 2008

"Стандарт" (Баку) - "Спартак" 4:0

2:0 Гутерас (22, 74), 4:0 Цхададзе (77, 86)
Съставът на "Спартак": Цветомир Цанков (46 Илия Николов), Венци Маринов, Стоян Георгиев (59 Фредерико Вилар), Станислав Петров, Стефан Дончев (67 Йордан Пенев), Лио Санг (46 Мартин Димов), Васил Боев, Велимир Иванович (46 Мартин Газиев), Боян Илиев (46 Даниел Моралес), Владислав Мирчев, (46 Георгиос Пападопулос) Димитър Воденичаров

Варненският "Спартак" бе разбит в контрола от азърбейджанския "Стандарт" (Баку) в контролен мач, игран в курорта Албена. Азерите спечелиха с 4:0 с попадения на Гутерас (22, 74) и Цхададзе (77, 86). Малко след първото попадение, нападателят на "соколите" Владислав Мирчев изпусна дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него, но младокът би в аут. За варненци в игра се появи гъркът Пападопулос, който обаче разочарова с изявите си. През второто полувреме на терена се появи бившият играч на "Нафтекс", "Черни море", ЦСКА и "Локомотив" (Пд) Даниел Моралес. Бразилецът бе сред най-добрите на терена, но успя да помогне погромът да бъде избегнат. "Днес направихме много глупости и трябва доста да работим, за да изчистим грешките. Ако не го направим ще си имаме проблеми в първенството. Не съм доволен от гръцкия състезател, но ще остане при нас още 1-2 дни. Приятно впечатление ми направи Даниел Моралес. Видя се, че е темпераментен и играе добър футбол. Включва се с хъс във всяко единоборство. При нас трябва да дойдат още един нападател и халф", коментира наставникът на "Спартак" Слободан Сташевич.
Стана ясно, че в събота "Спартак" ще гостува на "Калиакра" за контрола на осветление. В сряда варненци ще пътуват до Русе за проверка с "Дунав", а след това ще има официално представяне на тима срещу "Волов" (Шумен), но все още не ясно дали контролата ще е във Варна или Албена.

--- ole-bg.com

Няма коментари: