вторник, август 05, 2008

Спазариха трима за „Спартак“

Днес очакват Стойко Сакалиев
Португалецът Сандро Рамос тренира

Трима футболисти на „Локомотив“ (Мездра) бяха спазарени за „Спартак“ на летище София вчера предобед. Това са десният бек Юри Иванов и халфовете Тони Костадинов и Спас Байрактаров. Преговорите се водеха между Георги Бачев и Живко Великов, който летя със самолет до столицата и обратно. „Правата на въпросните играчи вече са наша собственост. Нямаме обаче уговорка те да не играят срещу „Локо“ (Мз) в събота“, заяви за „Народно дело“ Великов. Той допълни, че Костадинов ще направи първа тренировка днес в 18 часа. На заниманието се очаква и Стойко Сакалиев. „Днес селекцията в нашия клуб на практика завършва. Това са играчите, с които ще разполагаме наесен“, гарантира Великов.
Вчера за първи път със „соколите“ тренира португалецът Сандро Мигел Рамос Винсент. Опорният халф е роден през 1987 година и идва от „Витория Сетубал“. Мургавият футболист ще бъде тестван в двустранна игра в сряда.
Великов призна още, че правят всичко възможно да уредят за първото домакинство в събота чужденците Даниел Моралес и Енцо Малинди. „Знаете, че процедурата по издаване на работни визи отнема време, но все още има надежда, че двамата ще получат права“, лаконичен е Великов.

--- nardelo.bg

Няма коментари: