неделя, март 08, 2009

ЛОКОМОТИВ (Мз) - СПАРТАК (Вн) 1:1

0:1 Миранда (8)
1:1 Симонович (55)

Локомотив (Мз): Левашки , Филипов, Пажин (16-Фаусто), Симоеш, Трифонов, Илиев, Христозов, Симонович, Фонсека (53-Каранейчев), Мареко, Тодоров (46-Анев)

Спартак (Вн): Цанков, Ст. Георгиев, Моралес, Иванов, Дончев, Б. Илиев, Петров (80-Костадинов), Миранда (89-Станев), Иванович, Малинди, Сакалиев

Жълт картон: Трифонов, Симоеш, Христозов, Каранейчев (Локомотив); Дончев, Петров, Станев (Спартак)
Съдия: Николай Йорданов
Стадион: "Локомотив" - 2000

Нов интригуващ двубой представи първия кръг от пролетния дял на първенството, в който Локомотив (Мездра) и Спартак (Варна) завършиха наравно 1:1.
През първото полувреме борещия се за оцеляване Спартак бе значително по-добрия състав на терена и още в 8-ата минута. успя да поведе в резултата.
Миранда бе изпусната от защитниците на Локомотив и след като получи извеждащ пас от Сакалиев с диагонален шут даде аванс на варненци.
Още в следващата атака гостите можеха да удвоят резултата след като Петров бе оставен непокрит в наказателното поле на "железничарите", но заложи на акробатично изпълнение и със задна ножица прати топката в ръцете на Левашки.
В 17-ата мин. гостите още веднъж бяха близо до гола, но този път Миранда след подаване на Малинди нацели страничната греда.
След почивката играта значително се изравни. Първо след едно разбъркване Велимир Иванович стреля опасно.
Малко изненадващо дойде голът за домакините. Без да имат положение до момента в 55-ата мин. Саша Симонович изравни. Локомотив получи право да изпълни пряк свободен удар близо до наказателното поле и сърбинът с прецизно изпълнение прати топката във вратата на Спартак.
Попадението даде импулс в играта на "железничарите", но до по-чисто положение не се стигна и в крайна сметка двубоят завърши при този резултат 1:1.

--- topsport.bg


Сакалиев: Доволни сме от равния в Мездра

"Дойдохме за 3 точки, но накрая се радвахме, че взехме и една", откровен е нападателят
Нападателят на Спартак Варна Стойко Сакалиев заяви, че е доволен от точката, която успяха да спечелят соколите като гост на Локо Мз 1-1.
"Ние дойдохме за 3 точки, но накрая се радвахме, че взехме и една, защото видяхте, че много ни инатиснаха през второто полувреме. Иначе съм добре здравословно, получих удар в мускула и затова се наложи да бъда сменен. Сигурен съм, че Спартак Варна няма да изпадне, ако показва такава игра и другите мачове през пролетта", завърши оптимистично бившият нападател на ЦСКА.

--- donbalon.eu

Няма коментари: