събота, август 15, 2009

Официално: Спартак - Родопа 3:0 служебно

Варненският "Спартак" вече има шест точки и голова разлика 5:0 в Източната "Б" група, въпреки че е изиграл само един мач. Днес Българският футболен съюз изпрати писмо до тима от морската столица, в което пише, че той печели мача от втория кръг срещу "Родопа" с 3:0 служебно. Двубоят трябваше да се играе в събота от 18 ч. във Варна. Смолянци обаче имат сериозни организационни проблеми. Те не са водили подготовка, тъй като едва преди три дни осигуриха финансии за бъдещото съществуване на отбора. От "Родопа" отложиха срещата си от първия кръг на първенството, като сега са преценили, че е по-добре за сагубят служебно с 0:3, отколкото да дойдат с голобради юноши и да отнесат повече попадения.
Старши треньорът на варненци Атанас Атанасов не остана доволен от решението на БФС. "При всички положения това решение не е добро за нас. Искахме мачът да се проведе, тъй като се готвим за него, а и сега ще позагубим от игровия си ритъм", заяви за "Позвънете" Наско.
Проблемът пред него става още по-сериозен, тъй като "Добруджа" отказа контрола на варненци, а кипърските тимове, които са на подготовка в Албена, вече имат запланувани спаринги за събота. Така в деня на мача "соколите" ще се съберат за двустранна игра.

--- ole-bg.com

Няма коментари: