петък, юли 01, 2011

”Синдикат 12” обедини фенове на ”Спартак”

Нов месец - нов късмет. Дали тази стара максима ще бъде на щастие за новия фенклуб на "Спартак" (Варна) - "Синдиакт 12" ще се разбере в следващия сезон. От 1 юли новото сдружение бе регистрирано в съда. В тази фракция на "соколите" влизат голяма част от агитката на клуба, която е посещавала мачовете в далечно минало в домакинските и гостуващите двубои. Привържениците от "Синдикат 12" искат да се разграничат от сегашните фенове на "Спартак 1918", защото искат коренна промяна на ръководството. Ето и другите цели на "новия" фенклуб:

Обединяване на привържениците на Футболен клуб Спартак Варна в организация,защитаваща общите им права и интереси; популяризиране дейността и историята на Футболен клуб Спартак Варна; установяване и поддържане на отношения с други фен клубове в страната и чужбина; Утвърждаване на ценностите и авторитета на футболната игра и на Футболен клуб Спартак Варна; организиране,координиране и провеждане на благотворителни прояви под егидата на "Клуб на привържениците на Спартак Варна -Синдикат 12",с цел популяризиране на спорта,подпомагане на обучението на деца -таланти в специализирани футболни школи в страната и чужбина; организиране и координиране на посещения на членове и симпатизанти на клуба,на футболни мачове на Футболен клуб Спартак Варна; осъществяване на свободен обмен на информация,идеи,знания и опит със сродни организации в страната и чужбина,включително и извършване на допълнителна стопанска дейност при условията на чл.3,ал.3 от ЗЮЛНЦ.

На 08.07.2011. от 18:00 часа ще се проведе и първата сбирка на " Клуб на привържениците на Спартак Варна -Синдикат 12",като мястото на тази среща ще бъде механа "Бай Денчо",която се намира в непосредствена близост до градинката над лятно кино "Тракия"/ новостроящата се църква/.

- http://vestnikat.bg/

Няма коментари: