четвъртък, септември 10, 2015

СПАРТАК ВАРНА! По-живи сме от всякога!

6-ти септември 2015 ще остане паметна дата в историята на нашия любим Спартак Варна заради цялата символика на събитията в този ден. Еуфорията все още не е утихнала. Но всички си даваме сметка за дългия и труден път, който ни предстои. Това няма как да стане без общите усилия на ръководство, футболисти и привърженици. На никой от нас не е приятен факта, че отбор като Спартак Варна ще играе два сезона в непрофесионалния футбол, но това е единствения начин да оцелее клуба, да се създадат здрави и истински основи за развитие, за да бъде един ден там където му е мястото.

Цялата "мръсотия" и задкулисие в клуба през последните 10 години отблъснаха хилядите спартаклии от стадиона, но сега е време за промяна. Време е за обединение и безрезервна подкрепа.

На първия мач от доброволни дарения се събраха 900 лева. Поне в близките месеци, докато стадион "Локомотив" не влезе отново във владение на клуба, ще се налага да се плаща наем за ползването на игрището. Има и най -различни текущи разходи по организацията на домакинските мачове. До тогава всякаква помощ ще е добре дошла. Идеята е, от следващия домакински кутиите да стоят на входа на стадиона и всички привърженици според възможностите да подпомагат клуба с доброволен, символичен вход.

На 6-ти септември се получи истински празник. Завърнаха се много хора, които от години не бяха стъпвали на стадиона. Но знаем, че има още много между вас, които все още нямат мотивация да го направят.
Към тях се обръщаме - нека покажем, че сърцата са ни сини дори в най-тежките моменти! Нека покажем, че идеята Спартак е повече от два часа развлечение и убиване на времето ! Всички имаме нужда един от друг в този момент !

Чакаме ви на 13-ти септември, неделя от 17 часа на стадион "Локомотив" за мача Спартак Варна - Искра (ген. Киселово).




---  facebook.com/ПФК Спартак (Варна)

Няма коментари: