вторник, февруари 24, 2004

Николай Вълев на проби в Китай

За проби в Китай лети днес в 11 часа Николай Вълев. Нападателят на "Спартак" ще хване полет София - Москва - Пекин, откъдето ще продължи с друг самолет до Шанхай. Целият път е около 2 дни. Малък Гонзо ще тренира 10-15 дни с шестия във втора дивизия "Green taun". Ако китайците го одобрят, ще го купят, а сумата ще прибере "Светкавица". Възможно е за "соколите" да остане процент.
С Вълев ще пътува и таранът на "Марек" Иво Паргов, който ще се готви с втория във втора лига "Охан". За пробите на двамата е съдействал мениджърът Емил Минчев. "Първенството в Китай започва в края на март, а отборите, където пращам Вълев и Паргов, ще се борят за влизане в елита. Специално "Green taun" е с бюджет от S 15 млн. Влезе ли при майсторите, парите скачат двойно", уточни за "Черноморие" Минчев.
Вълев призна, че ако не се стигне до трансфер, ще се върне в "Спартак", за да му помогне да оцелее при майсторите. "Вземем ли 5 от 6-те си домакинства, или 4 от тях и една победа навън срещу "Ботев" или в Севлиево, оставаме в групата. Аз специално съм готов да играя срещу символично заплащане до лятото и да дам всичко от себе си, за да остане "Спартак" в елита. Този отбор е с традиции и ще е жалко за него и феновете му, ако не се намерят пари и изпадне", каза още Николай.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: