понеделник, февруари 09, 2004

Мартин Керчев пред завръщане в "Спартак"
Чакат се двама сърби и Марин Ценов, Диян Дончев подписа с "Локо(Сф)


Появи се вариант Мартин Керчев отново да облече екипа на "Спартак". Халфът на ЦСКА бе гласен за "Видима", но още днес може да бъде спазарен за варненския клуб. Това ще стане факт, ако Стефан Орманджиев и Николай Ишков постигнат договорка за трансфера. Самият Мартин нямал нищо против да рита за варненци под наем до лятото.
"Спартак" очаква в близките дни двама сърби. Единият е централен нападател - на 23 години, висок 195 см. Той е юноша на "Рад", а за последно е водел атаката на втородивизионен клуб. Другият е офанзивен халф. Ако те впечатлят Стефан Грозданов, ще подпишат договори за две години и ще получат права за втория или третия пролетен кръг.
При "соколите" е възможно да се върне и Марин Ценов. Полузащитникът на "Нафтекс" игра за варненци през есента на 2002 г. Той ще дойде заедно с Радомир Тодоров и Станислав Жеков. Тодор Киселичков остава в бургаския тим.
Разбра се още, че Анатоли Нанков е отклонил поканата на Стефан Грозданов и Николай Ишков да помогне на спартаковци напролет. "Разговарях с двамата, но предпочитам да съм до семейството си в София", уточни за в-к "Черноморие" Нанков.
Ивайло Петев прие с усмивка информациите, че е чакан в "Ботев". "Аз не съм проститутка. Дал съм дума на Ишков и ще си я изпълня. Отделно никой от "Ботев" не ме търси, но и да го направи, все тая", заяви за "Черноморие" Петев.
Междувременно Деян Джурич и Мишо Лазаров тренираха пълноценно със "Спартак". Джурич най-вероятно ще е готов за гостуването в Петрич.
Диян Дончев замина за София и тази вечер подписа с "Локомотив" (Сф) за година и половина. Дончев чакаше Ишков да му плати, но това не стана и той предпочете "Локо" (Сф).
--- www.varna-sport.com

Няма коментари: