вторник, февруари 24, 2004

Здравков и Ишков говориха, треньорът ще чака 3 дни плащане към играчите

Възрастни фенове се сбили заради "Спартак"

Треньорът Радослав Здравков и президента на "Спартак" Николай Ишков се срещнаха днес и говориха за бъдещето на отбора. Здравков даде три дни срок на Ишков да се разплати с футболистите, пише в-к "24 часа местен". Треньорът щял да чака нишан от футболистите, че исканията им са изпълнени и веднага щял да тръгне по посока морето. Ради не е поставял лични условия пред Ишков, сумата която иска да получи за престоя си във Варна. Най-важното в момента било да се спаси отбора от изпадане. Не е ясно с какви футболисти ще тръгнат за Пловдив, където в събота е мача срещу лидера "Локомотив" (Пд). Съдия на този мач ще бъде Цветан Георгиев (Малката бавичка).
От Турция пристигна жълтата карта на 23-годишния варненец Мирослав Коларов, който може да получи състезателни права до петък. Той е бивш юноша на клуба. Възможно е, ако Ишков не плати отбора да тръгне с юношите. Николай Вълев (Гонзо) се готви да замине на проби в Китай.
Съдбата на "соколите" продължава да вълнува остро феновете. Всеки ден пред тотото на центъра се събират по 6-7 привърженици на варненския футбол. Преди години там гъмжеше от запалянковци. Сега обаче не е така. Това не попречи на няколко стари спартаклии да се хванат за гушите, всеки със своята правда за окаяното състояние на "Спартак".

--- www.varna-sport.net

Няма коментари: