понеделник, март 01, 2004

"ЛОКОМОТИВ" (ПД) - "СПАРТАК" 1:0

1:0 - Камбуров, 24 мин.
Съдия: Цветан Георгиев, асистенти: Иван Вълчев и
Стефан Петров; жълти картони: Вл. Иванов, Спалевич (Лок),
Станчев (Сп); стадион "Локомотив", 6000 зрители.
"ЛОКОМОТИВ": Камбуров, Вл. Иванов, Тунчев, Котев, М. Камбуров, Стойнев (57 - Спалевич), Михайлов (67 -Нешадов), Илиев, Джайеоба (88 - Пасков), Роб. Петров, Кризманич.
"СПАРТАК" (1-4-5-1): Голубович - Савич (90 - Костадинов), Джурич, Лазаров, Ташев (82 - Величков) - Ценов, Михайлов, Станчев (46 - Павлов), Петев, Тодоров - Георгиев.

Реферът Цветан Георгиев поряза "Спартак" при загубата с 0:1 от лидера "Локомотив" в Пловдив вчера. В 76-ата минута Малката баничка не отсъди дузпа за варненци, когато Тунчев бутна в гръб Димитър Герогиев. Малко по-рано пък Шустера се откъсваше сам срещу вратаря и бе фаулиран отзад от Владимир Иванов. Съдията обаче показа жълт, а не червен картон на Иванов.
Спартаковци заложиха на дефанзивна тактика и контри. В 9-ата минута Димитър Георгиев остана сам срещу вратаря Васил Камбуров, но стреля в тялото му. Секунди преди края на първото полувреме пък капитанът Николай Станчев уцели дясната греда от фаул.
Единственият гол в мача вкара звездата на домакините Мартин Камбуров в 24-ата мин. след подаване на нигериеца Джайеоба. В 79-ата минута арбитърът правилно отмени гол на Тунчев заради засада на Дарко Спалевич.
За "Локо" добър дебют записа ексспартаковецът Иван Кризманич, а Марин Ценов изигра първия си мач за варненци.

- ИВАН МАРИНОВ, треньор на "Локомотив": "Искам да
се извиня на всички зрители. Играхме много
слабо, а това че гостите се защитаваха в по 7-8 души не ни оправдава. Тове бе много слаб мач за нас и ще вземем мерки да подобрим играта си. Момчетата, които влязоха на смяна, се включиха добре."
- РУМЕН ДИМОВ, треньор на "Спартак": "Стана повече здрава
битка, отколкото приятен за гледане мач. Мисля че се представихме достойно. Тактиката ни беше дефанзивна, защото все пак играем с лидера. Стремяхме се да браним успешно вратата си и да изненадаме домакините с контраатаки. Не успяхме в нападение и виждаме, че там са основните ни проблеми и ще се помъчим да ги решим."

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: