четвъртък, март 25, 2004

"Спартак" преговаря с халф и нападател

"Спартак" преговаря с халф и нападател, научи "Черноморие". До този момент обаче няма яснота дали ще се стигне до трансфер. "Нито са казали "да", нито "не". При това положение е излишно да обявявам техните имена", заяви за "Черноморие" Николай Ишков, който снощи пристигна във Варна. До седмица ще е окончателно янсо дали "соколите" ще успеят да спазарят някой от въпросните двама български играчи.

Швайца пак отрязан за националния

Иван Павлов - Швайца, не бе поканен в младежкия национален отбор за спаринга с Русия на 31 март. Селекционерът Петър Миладинов се отказал от услугите на халфа на "Спартак", тъй като пропусна последните два кръга заради мускулна контузия. Състоянието на Павлов е по-добро и той участва в двустранната игра вчера. Юношата на ЦСКА се завърща в групата за съботното гостуване на "Македонска слава". Твърдо аут са Иво Димов и Марин Ценов.
Спартаковци тръгват за Симитли утре в 8 часа и ще преспят в Благоевград. Там следобяд ще проведат тренировка. Ради Здравков потегля към София още днес след сутрешното занимание. Преди това от 12 часа спецът ще даде редовната си пресконференция за медиите. От 13 часа пък футболистите си организират почерпка в барчето на стадиона.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: