петък, март 26, 2004

Реферът да е на висота, очаква Ради Здравков

Реферът на "Македонска слава" - "Спартак" Ангел Бекяров да е на висота, очаква Ради Здравков. "Двата отбора еднакво силно желаят победата и затова са възможни нерви и грубости. Съдията е длъжен да овладее положението и да се играе нормален футбол", пожела си треньорът на "Спартак" на пресконференция вчера. Здравков е придобил преки впечатления от играта на "Славата" при загубата от "Марек" с 0:3. Спецът смята, че техният съботен съперник разполага с опитни и можещи футболисти, особено в средата на терена. "Домакините ще са пределно мобилизирани, амбицирани и по-агресивни от допустимито, тъй като ги устройва само победа. Как ще се противопоставим, зависи от обстановката на терeна и от това как ще подредя футболистите и доколко ще изпълнят указанията", допълни Здравков.


"Спартак" сменя начина на игра

"Спартак" ще играе по съвсем друг начин срещу преките си конкуренти за оцеляване. Според Ради Здравков срещу "Нафтекс", "Славия" и ЦСКА отборът е заложил на силата и единоборствата и е пречил на съперниците си да играят. "В събота трябва да обърнем внимание и на градивното в играта, въпреки кадровите ни проблеми. За целта разполагаме с футболисти, които имат нюх към противниковата врата", уточни Здравков. Последният смята, че за да оцелеят, е необходимо да вземат максимален брой точки от двубоите с преките им конкуренти и каквото дойде от другите мачове.
Разбра се още, че халфът и нападателят, с които "Спартак" преговаря, са наши свободни агенти, играли за последно в чужбина.


Шустера сам в атака

Димитър Георгиев - Шустер, ще е сам в атаката на "Спартак" утре. Зад него ще оперират шестима халфове, които трябва да неутрализират силата на "Славата" в средата на терена. Вероятен състав (1-3-6-1): Голубович - Савич, Джурич, Лазаров - Найденов, Ташев, Михайлов, Станчев, Петев, Тодоров - Георгиев. В 18-те са още Арнаудов, Хасан, Павлов, Вълев, Величков, Илиев и Костадинов. Аут са Иво Димов и Марин Ценов, както и Диян Кателиев, чиято глоба още не е опростена от БФС.
"Соколите" тръгват за Благоевград днес в 8 часа.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: