петък, март 25, 2005

Налагат Владо Мирчев в Спартак

Владислав Мирчев ще бъде налаган в титулярния състав на Спартак, научи “ОЛЕ-БГ”. Ръководството на отбора е видяло в младия нападател огромен потенциал. От друга страна Владо Мирчев е също сред потенциалните младежки национали, които Спартак ще има съвсем скоро. ”ОЛЕ-БГ” пръв написа, че двама играчи на “соколите” (Георги Филипов и Славик Раданов) ще попаднат в младежката гарнитура веднага след срещата на “трикольорите” с Унгария. Мирчев също е вариант за селекцията, с което съвсем логично ще вдигне и цената си на пазара.

--- ole-bg.com


Мартинов пред трансфер в Русия

Нападателят Иван Мартинов може да заиграе в руски клуб от лятото, научи "ОЛЕ-БГ". 24-годишният футболист е желан от втородивизионния Химки. Проспериращият тим от Подмосковието ще изпрати покана до Мартинов за проби през лятото. Ако той ги премине успешно, руснаците ще му предложат тригодишен договор със солидна заплата.
От три месеца варненецът тренира със Спартак, но все още не е разтрогнал договора си с бургаския Черноморец. През следващата седмица се очаква Апелативната комисия на Българския футболен съюз трябва да вземе окончателно решение по казуса със Слави Костенски, Петър Кюмюрджиев и Мартинов, които опитаха да разтрогнат договорите си с "акулите" преди два месеца. Първоначално те скъсаха договорите си по вина на клуба на Арбитраж, но впоследствие бе насрочена графологична експертиза на техните подписи под договорите с Черноморец. Вече има становище от експертите, направили експертизата, така че на заседанието се очаква Апелитавната комисия окончателно да се произнесе.

--- ole-bg.com

Няма коментари: