вторник, март 29, 2005

Иво Димов излиза срещу ЦСКА, Трънчо аут до лятото

До петък Иво Димов ще бъде картотекиран в Спартак до края на работната седмица, съобщиха за “Позвънете Новини” от клуба. Днес наставникът Румен Димов му праща документите в Българския футболен съюз. Няма обаче никакъв вариант за картотека на Траян Дянков преди да му изтече договорът в края на сезона. Причина за засечката са проблеми с документите на играча от Локомотив (Пд). Дянков ще продължи да тренира със “соколите” до лятото.
Трайно контузеният в рамото Марко Палавестрич ще бъде възстановен до 20 дни и ще може да влезе в игра, съобщиха от медицинския щаб. В сряда от 15 ч. Спартак играе контрола с Девня на стадиона в Повеляново.
В същото време се разбра, че защитникът на ЦСКА Ибрахима Гай ще пропусне гостуването на тима си на Спартак, съобщава официалният сайт на “армейците”. Двубоят от 20-ия кръг на родната “А” футболна група ще се играе в неделя от 15 часа. Сенегалецът страда от болки в левия крак и продължава да тренира на облекчен режим. Припомняме, че двубоят през есента на стадион “Българска армия” завърши с абсолютен разгром за гостите с 0:6.
Вчера “червените” проведоха възстановителна тренировка на клубната база в Панчарево. В заниманията се включи и Амиран Муджири, който лекуваше разтежение. На Емил Гъргоров предстои в сряда контролен преглед, на който ще стане ясно доколко ръката му е заздравяла. Участие в двубоя във Варна абсолютно сигурно няма да вземе и младокът Герасим Заков

--- pozvanete.bg

Няма коментари: