сряда, юни 15, 2005

Ради Здравков обявява новите играчи в Спартак на 3 юли

Старши треньорът на Спартак Ради Здравков ще обяви имената на футболистите, които ще подсилят тима през следващия сезон на 3 юли. Това бе обявено в декларация на ръководството на клуба, разпространена до медиите днес. "Имената на футболистите, които ще играят през сезон 2005/06 в Спартак ще бъдат официално оповестени на 3 юли, ден преди отборът да отпътува за подготвителния лагер в Правец. В началото на подготовката, която стартира на 23 юни ще станат ясни имената на част от футболистите, които вече имат подписани договори с клуба. По време на първия етап от подготовката ще се изпробват и други футболисти и с оглед на показаното от тях и вижданията на спортно-техническия екип на Спартак ще бъде преценено дали ще се разчита на някой от тях в бъдеще.
Ръководството на футболния клуб продължава с огледа на потенциални играчи, но поради съображения, свързани с трансферния пазар, техните имена няма да бъдат оповестявани на журналистите. Всяко изнасяне в медиите на конкретни имена на футболисти и свързването им със Спартак, без потвърждение от страна на главния мениджър и старши треньор Ради Здравков или на пресцентъра на ПФК Спартак не отговаря на истината", се пише в декларацията.

--- ole-bg.com


Жоро Филипов се възстановява от херния

Младият нападател на варненския Спартак Жоро Филипов се възстановява от дисковата херния, която го мъчеше от началото на пролетния полусезон. Това разкри самият той за "ОЛЕ-БГ". Талантът ходи на процедури в Дружба и ще е готов за началото на подготовката на спартаковци. Той изрази увереност, че Спартак ще се завърне още през следващата година в "А" група. "Трябва да направим всичко възможно отново да се върнем там, където ни е мястото - в елита. Вярвам, че и ръководството ще вземе необходимите мерки това да се случи", заяви Филипов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: