сряда, юни 29, 2005

Чакат отговор от вратарите на Спартак

Ръководството на Спартак е предложило нови договори на двамата си вратари Генко Славов (на снимката) и Георги Арнаудов съответно за две и три години, разкриха за "ОЛЕ-БГ" от пресслужбата на клуба. Ръководството на тима им е дало срок до утре на обяд да кажат дали ще сложат подписите си под контрактите. Двамата имат оферти и от други отбори, но все още изчакват. За Генко вариантите са тим от А група и чужбина, а за Арнаудов - Швейцария. В предложенията на ръководството са уточнени и финансовите параметри.
В събота от 10,30 ч. "соколите" играят първата си контролна среща в подготвителния период. Те гостуват на третодивизионния Черноморец (Бяла). Групата за първия лагер в Правец ще стане ясна след проверката. Спартаковци заминават за родния град на Тодор Живков в понеделник (4 юли).

--- ole-bg.com


Д-р Купенов може да се върне в Спартак

Д-р Мирослав Купенов може да се завърне на лекарския пост във варнеския Спартак, научи "ОЛЕ-БГ". Той е поискал среща с ръководството на тима и след нея ще обяви решението си. Купенов бе дълго време медицинското лице на "соколите", докато не напусна в средата на миналия сезон. Той бе заменен от свойколега, който обаче също се раздели със "соколите" няколко кръга преди края на шампионата. В последните мачове д-р Купенов прие да помага на отбора и се грижеше за медицинската помощ на отбора.

--- ole-bg.com


Вратар на Спартак отива в Светкавица

Доскорошният страж на Спартак Христо Николов-Бучи пък най-вероятно ще играе в Светкавица през новото първенство. Той трябва да е на тренировката на отбора от Търговище в 18 ч. утре. Бучи отказа да поднови договора си със "соколите", тъй като почти не е получавал шанс да пази на вратата на варненци. В Търговище пък спешно търсят вратари, тъй като не са доволни от Калин Артакиев и Георги Щерев. Двамата са поставени в трансферната листа заради слабите си изяви. Както е известно, в края на миналия сезон Светкавица влезе в историята като в три мача игра без вратар за назидание на Щерев и Артакиев. В тези двубои ръкавиците надяваше един от защитниците на отбора.

--- ole-bg.com

Няма коментари: